Aan de slag? Inspiratie op doen? Even brainen? Bel me gerust.

Evenementen

Van een inspirerende teamsessie op een bijzondere plek tot de organisatie en sfeervolle aankleding van een werkconferentie. Het organiseren van een inspiratiedag voor alle leerkrachten en OOP-ers van een onderwijsstichting en het verzorgen van een evenement in het kader van de start van het schooljaar.

Evenementen, groot of klein, hebben iemand nodig die de rode draad in de gaten houdt, soms een beetje bemiddelt en dan de vaart er weer eens inzet. Iemand die meedenkt over de inhoudelijke invulling en het vuur af en toe aanwakkert.

Als geboren spin in het web houdt LEV! graag de lijntjes kort met alle betrokkenen. Werkt LEV! vanuit verbinding en plezier aan het doel van het evenement. Met oog voor detail. Om zodoende uiteindelijk de doelgroep te laten ontdekken en beleven waar je als organisatie staat en wat je te bieden hebt.

Kindpark Boekel

Nog even, en dan is het zo ver. Binnen Boekel gaan de 2 basisscholen De Regenboog en De Uilenspiegel verhuizen naar een nieuwe accommodatie: Kindpark Boekel. Het bijzondere pand, met daarin duidelijke aandacht voor duurzaamheid, is ontworpen door SROM Architecten uit Tilburg. Het project betreft de nieuwbouw van twee basisscholen, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterwerk en overige multifunctionele ruimten voor de gemeenschap Boekel. Collega Petra de Luij (www.createwithpeet.nl) heeft met input van de verschillende teams een prachtig plan uitgewerkt waarbij de onderwijskundige visie van de verschillende organisaties duidelijk naar voren zal komen in het nieuwe interieur. Organiseren met LEV dacht mee over de facilitaire, praktische invulling van zaken en stroomlijnde het geheel tot 1 plan. Een mooie en krachtige combinatie van onze talenten.

Lees verder

Teamsessie Eindhoven

Teamsessie Eindhoven

Evenement, Teamsessie, Onderwijs

Lees verder

Bestuurskantoor St. Opod

Bestuurskantoor St. Opod

Inrichting, Evenement, Onderwijs

Lees verder

De Driemaster Hasselt

De Driemaster Hasselt

Onderwijsvisie, Inrichting

Lees verder

Bos en Lommerschool Amsterdam

Bos en Lommerschool Amsterdam

Nieuwbouw en verhuizing

Lees verder

De Kameleon Doorn

De Kameleon Doorn

Nieuwbouw, verhuizing en inrichting

Lees verder

CBS de IJsselvallei Veessen

CBS de IJsselvallei Veessen

Verbouw, verhuizing en inrichting

Lees verder

Organiseren met LEV!

Esther Hoek

esther@organiserenmetlev.nl
Eijerdijk 20
8051 MT Hattem
T: 06 - 15  95 19 80