Aan de slag? Inspiratie op doen? Even brainen? Bel me gerust.

Projecten

Er staat een project aan te komen met zóveel details en dingen die geregeld en gepland moeten worden. Als ervaren projectmanager pakt LEV! juist dit graag op! En dan ook nog eens goed en gedegen.

Binnen het onderwijs heeft LEV! al verschillende stichtingen en scholen kunnen ontzorgen door de planning en organisatie van een verbouwing, een verhuizing of nieuwbouwproject op zich te nemen. 

Contacten leggen, offertes opvragen, locaties bezoeken, overlegmomenten met de werkgroep plannen en voorbereiden, structuur aanbrengen in het geheel van een groot aantal details.

Samen werken aan een project, ieders met zijn/haar eigen taak. En het geheel van alles laten uitmonden in een geweldig resultaat waar je trots op mag zijn. Dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Die uitdaging ga ik graag aan!

Kindpark Boekel

Nog even, en dan is het zo ver. Binnen Boekel gaan de 2 basisscholen De Regenboog en De Uilenspiegel verhuizen naar een nieuwe accommodatie: Kindpark Boekel. Het bijzondere pand, met daarin duidelijke aandacht voor duurzaamheid, is ontworpen door SROM Architecten uit Tilburg. Het project betreft de nieuwbouw van twee basisscholen, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterwerk en overige multifunctionele ruimten voor de gemeenschap Boekel. Collega Petra de Luij (www.createwithpeet.nl) heeft met input van de verschillende teams een prachtig plan uitgewerkt waarbij de onderwijskundige visie van de verschillende organisaties duidelijk naar voren zal komen in het nieuwe interieur. Organiseren met LEV dacht mee over de facilitaire, praktische invulling van zaken en stroomlijnde het geheel tot 1 plan. Een mooie en krachtige combinatie van onze talenten.

Lees verder

Teamsessie Eindhoven

Teamsessie Eindhoven

Evenement, Teamsessie, Onderwijs

Lees verder

Bestuurskantoor St. Opod

Bestuurskantoor St. Opod

Inrichting, Evenement, Onderwijs

Lees verder

De Driemaster Hasselt

De Driemaster Hasselt

Onderwijsvisie, Inrichting

Lees verder

Bos en Lommerschool Amsterdam

Bos en Lommerschool Amsterdam

Nieuwbouw en verhuizing

Lees verder

De Kameleon Doorn

De Kameleon Doorn

Nieuwbouw, verhuizing en inrichting

Lees verder

CBS de IJsselvallei Veessen

CBS de IJsselvallei Veessen

Verbouw, verhuizing en inrichting

Lees verder

Organiseren met LEV!

Esther Hoek

esther@organiserenmetlev.nl
Eijerdijk 20
8051 MT Hattem
T: 06 - 15  95 19 80