Aan de slag? Inspiratie op doen? Even brainen? Bel me gerust.

Reizen

Op reis gaan, met een team, naar een mooie plek, ergens: een uitgelezen kans om samen te ontdekken, te ontwikkelen, te beleven en te werken. En te genieten, dat vooral ook!

Het onderwijs in een ander land onderzoeken: hoe is het curriculum hier tot stand gekomen, welke culturele en politieke achtergrond kent het, hoe ziet een dag eruit, waar bestaan de lessen uit en wie geven die lessen eigenlijk etc.? Wat kun je hiervan meenemen naar je eigen organisatie, je eigen school, je eigen klas, je eigen leerlingen en collega’s? Interessant!

Maar ook: samen vieren dat je een prachtproduct hebt neergezet, dit verder ontwikkelen door inspiratie op te doen op een andere plek, door kennis uit te wisselen met locals. Of om gewoon samen te genieten van wat de omgeving te bieden heeft en wat je tot nu toe samen bereikt hebt.

Graag neemt LEV! de uitdaging aan om samen een (educatieve) reis op maat te organiseren en je deze te laten beleven!

Kindpark Boekel

Nog even, en dan is het zo ver. Binnen Boekel gaan de 2 basisscholen De Regenboog en De Uilenspiegel verhuizen naar een nieuwe accommodatie: Kindpark Boekel. Het bijzondere pand, met daarin duidelijke aandacht voor duurzaamheid, is ontworpen door SROM Architecten uit Tilburg. Het project betreft de nieuwbouw van twee basisscholen, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterwerk en overige multifunctionele ruimten voor de gemeenschap Boekel. Collega Petra de Luij (www.createwithpeet.nl) heeft met input van de verschillende teams een prachtig plan uitgewerkt waarbij de onderwijskundige visie van de verschillende organisaties duidelijk naar voren zal komen in het nieuwe interieur. Organiseren met LEV dacht mee over de facilitaire, praktische invulling van zaken en stroomlijnde het geheel tot 1 plan. Een mooie en krachtige combinatie van onze talenten.

Lees verder

Teamsessie Eindhoven

Teamsessie Eindhoven

Evenement, Teamsessie, Onderwijs

Lees verder

Bestuurskantoor St. Opod

Bestuurskantoor St. Opod

Inrichting, Evenement, Onderwijs

Lees verder

De Driemaster Hasselt

De Driemaster Hasselt

Onderwijsvisie, Inrichting

Lees verder

Bos en Lommerschool Amsterdam

Bos en Lommerschool Amsterdam

Nieuwbouw en verhuizing

Lees verder

De Kameleon Doorn

De Kameleon Doorn

Nieuwbouw, verhuizing en inrichting

Lees verder

CBS de IJsselvallei Veessen

CBS de IJsselvallei Veessen

Verbouw, verhuizing en inrichting

Lees verder

Organiseren met LEV!

Esther Hoek

esther@organiserenmetlev.nl
Eijerdijk 20
8051 MT Hattem
T: 06 - 15  95 19 80