Aan de slag? Inspiratie op doen? Even brainen? Bel me gerust.

Teamsessie Eindhoven

Teamsessie Eindhoven

Evenement, Teamsessie, Onderwijs

Drie gebouwen, 1 school en 1 kinderopvangorganisatie en een heleboel leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Hoe smeed je dit tot 1 geheel met een eigentijdse uitstraling die bij de onderwijsvisie van de school èn de visie van de kinderopvangorganisatie past? En waarbij vooral de ontwikkeling en het welbevinden van het kind centraal staat.

Een geweldige uitdaging voor Ellen Kuster [Onderwijs]Vormgever en team van betrokken samenwerkingspartners. Ook LEV! was en is hier bij betrokken en organiseerde de faciliteiten voor een inspirerende en opbrengstgerichte teamsessie.

Na contact met verschillende locaties in Eindhoven en omstreken en het vergelijken van offertes, werd gekozen voor Velosoof. Een sfeervol wielercafé welke gevestigd is in een voormalige fabrieksruimte van Philips. Een locatie buiten de schoolgebouwen om even ècht los te komen van het dagelijkse. En je onder te dompelen in een industriële, warme en creatieve sfeer.

De dag werd gestart met een aantal rondes speeddaten. Door de verschillende samenstellingen in de groepjes en de diverse werkvormen werd steeds duidelijker wat de ingrediënten van het nieuwe concept moesten worden. Tussendoor werd genoten van heerlijke appeltaartjes en een fantastische lunch. Aan het eind van de middag werden presentaties in beeld en tekst gegeven door een aantal leerkrachten. Met deze input kan het ontwerpteam aan de slag met het ontwerpen van een eerste versie van de nieuwe inrichting van de gebouwen.

Wordt vervolgd!

Teamsessie Eindhoven
Teamsessie Eindhoven
Teamsessie Eindhoven
Teamsessie Eindhoven
Teamsessie Eindhoven

Evenement

Organiseren met LEV!

Esther Hoek

esther@organiserenmetlev.nl
Eijerdijk 20
8051 MT Hattem
T: 06 - 15  95 19 80