Ds Van Maasschool, Wapenveld

Esther Hoek

Onderwijs, inrichting

Midden in het Veluwse dorp Wapenveld staat de Ds Van Maasschool. De dingen die ons als eerste opvielen: Heerlijk veel ruimte om te spelen en te bewegen rondom en ook in de school. Binnen waren een aantal zaken gedateerd, maar brachten tegelijkertijd ook sfeer. Het natuurlijke en frisse van de omringende natuur mocht naar binnengehaald worden van het team en er werd flink nagedacht en gebrainstormd over de onderwijskoers voor de komende jaren.

In de afgelopen periode werden er flinke stappen gezet door dit team! Dit resulteerde uiteindelijk in een complete schilderbeurt voor de school en veel inzet van bestaand meubilair aangevuld met enkele nieuwe items. Centraal in het ontwerp stonden: flexibiliteit waar mogelijk, huiselijke en natuurlijke sfeer en nadruk op invulling van een rijke speel- en leeromgeving, met lezen als speerpunt.

Organiseren met LEV! heeft het project van A tot Z gestroomlijnd, de contacten onderhouden met de lokale schilder, de leveranciers van meubilair, de actief betrokken ouders en uiteraard het team.

 

Bestuurskantoor
Bestuurskantoor
Bestuurskantoor
Bestuurskantoor
Bestuurskantoor
Bestuurskantoor
Bestuurskantoor
Bestuurskantoor